Mini samosa med spicy linsesalat og mandler
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne lækre og smagfulde Mini Samosa med grøntsager serveret med spicy linsesalat og mandler. Mandler kan også fint erstattes eller suppleres af andre nødder.

Du kan enten servere retten portionsanrettet i bæredygtige paptallerkner eller anrettet på serveringsfade på kantinens frokostbuffet.

Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet.

Velbekomme!

Ingredienser

20 stk. Mini Samosa med grøntsager
300 g tørrede linser f.eks. grønne, røde og/eller sorte Beluga-linser
2 alm. Løg – finthakket
2 fed hvidløg
100 g mandler
½ dl solsikkeolie
1 frisk chili
Lidt mynte og persille

Fremgangsmåde

Mini samosaerne tilberedes efter anvisning på emballagen. Imens svitses løg og hvidløg i olien til de er blanke. Tilsæt linserne og tilsæt den mængde vand som emballagen anbefaler og følg tillige kogetiden. Smag til med salt, peber og finthakket chili når linserne er færdigkogte. Tilsæt evt. lidt friske krydderurter. Anrettes dekorativt i små portionsskåle. Hak mandlerne fint og drys over portionerne inden servering.

TIPS! – Linserne kan også erstattes af kikærter – evt. forkogte.

Produkt i opskrift

Mini Samosa med grøntsager