Mini Samosa med spicy linsesalat og mandler

10 personer – Total tilberedningstid: 20-25 minutter

Mini Samosa med spicy linsesalat og mandler

Ingredienser:

20 stk. Mini Samosa
300 g. tørrede linser, f.eks. grønne, røde og/eller sorte Beluga-linser
2 alm. løg - finthakket
2 fed hvidløg
100 g. mandler
½ dl. solsikkeolie
1 frisk chili
Lidt mynte og persille

Sådan gør du:

Mini samosaerne tilberedes efter anvisning på emballagen. Imens svitses løg og hvidløg i olien til de er blanke. Tilsæt linserne og tilsæt den mængde vand som emballagen anbefaler og følg tillige kogetiden. Smag til når linserne er færdigkogte med salt, peber og finthakket chili. Tilsæt lidt frisk mynte og persille. Anrettes dekorativt i små portionsskåle. Hak mandlerne fint og drys over portionerne inden servering.

Tip:

Linserne kan også erstattes af kikærter - evt. forkogte.