Mini Samosa med daddeldip og kikærte-rødbedesalat

10 personer – Total tilberedningstid: 25-35 minutter

Mini Samosa med daddeldip og kikærte-rødbedesalat

Ingredienser:

Kikærte-rødbedesalat
400 g. kogte kikærter (1 dåse)
1 kilo rødbeder
1 lille bundt bredbladet persille
1 fintsnittet rødløg
3 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
1 spsk. ahornsirup

Daddeldip
100 g. dadler - udstenet
1 dl. soyasauce
1 dl. madolie
2 fed hvidløg - finthakket
½ rød chili - finthakket
Lidt limesaft

Sådan gør du:

Mini samosaerne tilberedes efter anvisning på emballagen. Kog rødbederne med skræl i vand med lidt salt i cirka 20-30 minutter til de er møre. Herefter afkøles rødbederne i koldt vand og skindet gnides af med fingrene. Skær rødbederne i små stykker og put dem i en salatskål med de drænede kikærter. Smages til med rødløg, æbleeddike, olivenolie, ahornsirup og salt. Drys masser af groft snittet persille over til sidst og server til samosaerne og daddeldippen.

Daddeldip
Blend alle ingredienser, tilsæt evt. lidt vand for lind konsistens og smag til med lidt limesaft.

Tip:

Har du lidt mandler eller valnødder, så drys lidt over salaten - det smager himmelsk.