10 personer – Total tilberedningstid: ca. 40-45 min.

Ingredienser:
2 spsk. indisk karry
5 dl. kaffefløde
2 hakket løg
salt og peber
Æblesalat:
4 store æbler skåret i grove tern
4 spsk. æbleeddike
2 spsk. honning
500 g. forkogt hvedespelt, hvedekerner eller perlebyg
50 g. mandler – groft hakkede
2 rødløg, skåret i tynde strimler
100 g. rosiner
½ dl. koldpresset rapsolie
1 bundt frisk mynte
Sådan gør du:
Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på posen, og samtidig tilsættes
de hakkede løg og kaffefløden til rouletterne.
Tilbered ligeledes hvedespelt efter anvisning på posen, og afkøl dem bagefter.
Bland æblerne med honning og eddike, og vend det med hvedespelt, mandlerne,
rødløg, rosiner, frisk mynte og olien til sidst.
Hæld lagen fra hvidkålsrouletterne op i en gryde og blend med en stavblender, til
saucen bliver cremet. Smag saucen til og jævn den evt. lidt.
Serveres straks til den friske æblesalat.