Hvidkålsrouletter i bagt i fad med tomatsauce og timian-rasp

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 30-35 min

Hvidkålsrouletter i bagt i fad med tomatsauce og timian-rasp

Ingredienser:

10 stk. hvidkålsrouletter
2-3 løg
2 fed hvidløg
3 ds. hakket tomat a 400 g
2-300 g dag gl. hvedebrød
3 spsk. madolie
2 tsk. timian – gerne frisk
Salt og peber
evt. ris/kartofler som tilbehør

Sådan gør du:

Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på emballagen og fordeles i et fad.
Tomatsauce: Snit løg fint i tern, og rist dem blanke i lidt olie i en gryde.
Tilsæt de hakkede tomater samt hvidløg og lad saucen koge op. Krydres med lidt salt og peber.
Tomatsaucen overhældes hvidkålsrouletterne og bages færdige i ovnen. Imens forberedes timianrasp: Daggammelt brød blendes til en grov rasp.
Ristes med lidt olie på en pande, til det er gyldnet og sprødt. Tilsæt timian og lidt salt til sidst.
Drys den sprøde timianrasp udover rouletterne ved servering.

Tip:

Retten kan eventuelt serveres med løse ris eller kartofler.