Gratineret hvidkålsrouletter med ”persille-rasp” og ovnbagte gulerødder
Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 40-45 min.

Ingredienser:
20 stk. hvidkålsrouletter
Persillerasp:
100 g rasp
150 g blødt smør
100 g persille - hakket
1 kg gulerødder
2 hakkede løg
1 spsk. olie
2 citroner
Persillerasp:
100 g rasp
150 g blødt smør
100 g persille - hakket
1 kg gulerødder
2 hakkede løg
1 spsk. olie
2 citroner
Sådan gør du:
Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på posen.
Persillerasp: bland alle ingredienserne, evt. i en rørmaskine, til massen er blandet til en jævn kryddersmør.
Gulerødderne skæres i grove stykker, og vendes i lidt olie med den ønskede krydderi.
Bag gulerødderne i ovnen sammen med hvidkålsrouletterne. De sidste 5 min. vendes gulerødderne
med de hakkede løg, og den revet skal fra de 2 citroner. Samtidigt fordeles der små klatter krydder smør på hver hvidkålsroulette.
Servér straks de gratinerede rouletter sammen med citron-gulerødderne.
Tip:
Server evt. en kartoffelmos smagt til med frisk revet muscatnød og knust sort peber.