China Maxi med oksekød med bagte persillerødder og grøn salsa med ristet sesamfrø

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

China Maxi med oksekød med bagte persillerødder og grøn salsa med ristet sesamfrø

Ingredienser:

10 stk. China Maxi med oksekød
5-10 persillerødder
3 spsk. rapsolie

Grøn salsa:
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1 spsk. sesamolie
1 dl rapsolie
saften af en citron
2 spsk. ristede sesamfrø

Sådan gør du:

Tilbered China Maxi efter anvisning på posen.
Skyl og skær persillerødderne i grove stave,
vend dem i olie og krydder med salt og peber.
Bag rødderne i ovnen samtidig med rullerne.

Grøn salsa: blend alle ingredienserne, og smag til med salt og peber.
Anret rullerne med de bagte persillerødder sammen
med salsaen og de ristede sesamfrø som dip.