Spring Rolls med thai style kylling med sesamstegt auberginer og spicy tomater

Til 3 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Spring Rolls med thai style kylling med sesamstegt auberginer og spicy tomater

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med Thai-style kylling og lynstegte grøntsager, 6 stk.
150 g. nudler
1 aubergine
3 tomater, grofthakkede
1 rød chili, finthakket
2 fed hvidløg
1 lime
lidt sukker
½ -1 dl hakkede krydderurter, f.eks. basilikum, koriander, purløg og persille
lidt olie til stegning
smag til med salt og peber

Produkter i opskriften:

Sådan gør du:

Tilbered Spring Rolls og nudler efter anvisningen på poserne.
Skær auberginen i grove stykker, og steg dem gyldne på
en pande med lidt olie.
Tilsæt de groftskårne tomater til sidst, og krydr med hvidløg,
chili, lidt sukker og limesaft.
Vend de friskkogte nudler i lidt olie og alle de friske krydderurter.

Anret det hele dekorativt ved siden af de varme Spring Rolls.