Spring Rolls med thai style kylling serveret med mango i kokosmælk

Spring Rolls med thai style kylling til 3 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Spring Rolls med thai style kylling serveret med mango i kokosmælk

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med Thai-style kylling og lynstegte grøntsager, 6 stk.
1 moden mango - skrællet
4-5 gulerødder
1 bundt forårsløg
1 ds. kokosmælk – 400 ml.
1 lime
1 tsk. karry
smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered Spring Rolls efter anvisning på posen.
Skær mango og gulerod i store tern.
Svits gulerødderne i en gryde med lidt olie et par minutter,
tilsæt karry og kokosmælk, og lad det koge i ca. 5 min.,
til det bliver en tyk creme.
Tilsæt derefter mango og forårsløg og lad det koge videre
i ca. 1 min.
Smag til med lidt ekstra karry, limesaft, salt og peber.
Snit en lomme på langs i Spring Rolls og fordel blandingen
over rullerne og servér.
Velbekomme’