Spring Rolls med thai style kylling med ingefærris og grøn kokoscreme

Spring Rolls med thai style kylling til 3 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Spring Rolls med thai style kylling med ingefærris og grøn kokoscreme

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med Thai-style kylling og lynstegte grøntsager, 6 stk.
300 g. basmati ris
1 grøn peberfrugt
2 dl. kokosmælk
2 spsk. grøn karrypasta
1 spsk. Ingefær – finthakket
1 bundt forårsløg
lidt olie til stegning
evt. lidt pekannødder

Sådan gør du:

Tilbered Spring Rolls og ris efter anvisning på emballagerne.
Husk at tilsæt ingefær til risene imens de koger.
Skær den grønne peber i grove stykker, og svits den på en pande
med lidt olie, tilsæt efterfølgende kokosmælk og den
grønne karrypasta.
Kog det lidt ind til det har en cremet konsistens.
Anret herefter de varme ruller med ingefærris og den grønne kokoscreme,
og dekorer med fintsnittet forårsløg og pekannødder.