Spring Rolls med oksekød serveret med sursød kartoffelmos og svampe

Spring Rolls med oksekød til 3 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

Spring Rolls med oksekød serveret med sursød kartoffelmos og svampe

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med oksekød, 6 stk.
600 g. kartofler, gerne med skræl
1 løg hakket
½ dl. eddike
½ dl. sukker
200 g. svampe
½ dl. soja
½ dl. rapsolie
smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered Spring Rolls efter anvisningen på posen.
Kog kartoflerne meget møre i vand uden salt.
Hæld vandet fra, og mos kartoflerne groft.
Svits løget i lidt olie, uden at det tager farve og
tilsæt de moste kartofler, og smag til med eddike
og sukker, samt salt og peber.

Rist svampene på en varm pande i ca. 1-2 min.,
tilsæt soja, og lad svampene suge lidt af sojaen i sig.
Tilsæt til sidst rapsolien til kartoffelmosen og servér
straks de færdige ruller med mosen overhældt med sojasvampene.

Tip:

Drys evt. retten med rigelig krydderurter f.eks. purløg, kørvel eller persille.