Spring Rolls med oksekød med kartoffel frites og hjemmelavet ketchup

Spring Rolls med oksekød til 3 personer – Total tilberedningstid: ca. 30-35 min.

Spring Rolls med oksekød med kartoffel frites og hjemmelavet ketchup

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med oksekød, 6 stk.
400 g. kartoffel
4 spsk. olie

Hjemmelavet ketchup:
1 ds. tomatkoncentrat – 50 g.
25 g. eddike
25 g. sukker
50 g. vand
krydderier; f.eks. karry, paprika eller basilikum

Sådan gør du:

Tilbered Spring Rolls efter anvisningen på posen.
Skær kartoflerne i små pommes-frites stave.
De fordeles på en bradepande med bagepapir og
vendes i lidt olie.
Tilbered pommes frites i ovnen sammen med Spring
Rolls, og krydr dem med lidt salt ved servering.

Ketchup: Rør alle ingredienserne sammen i en skål
eller gammelt syltetøjsglas.

Velbekomme!