Spring Rolls med oksekød serveret med bagt ”thai-style” selleri

Spring Rolls med oksekød til 3 personer – Total tilberedningstid: ca. 1- 1½ time

 

Spring Rolls med oksekød serveret med bagt ”thai-style” selleri

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med oksekød, 6 stk.
1 knoldselleri
½ spsk. grøn karrypasta
1 lille ds. kokosmælk (200g)
1 spsk. limesaft
ca. 1 tsk. rørsukker
2 spsk. Peanuts
smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Skræl knoldselleri og pak det i to lag stanniol sammen med
salt, peber og en stor klat smør.
Bag selleriet i ovnen ca. 1 time ved samme temperatur
som Spring Rolls.
Kom Spring Rolls i ovnen efter ca. 40 min. så rullerne
er færdige samtidig med selleriet.
Imens koges kokosmælken op med karrypasta,
og smages til med limesaft og lidt sukker.

Servér straks rullerne med det bagte og møre selleri.
”Grav” kødet ud fra midten af selleriet, og hæld den
varme karrykokoscreme over.
Drys til sidst med lidt peanuts og evt. lidt koriander.

Tip:

Tænk evt. sellerien lidt som bagt kartoffel. Alternativt kan det bages i 4 stykker på samme måde, og det tager kun den halve tid.