Spring Rolls med oksekød serveret med svampenudler og peanuts

Spring Rolls til 3 personer – Total tilberedningstid: ca. 20-25 min.

 

Spring Rolls med oksekød serveret med svampenudler og peanuts

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med oksekød, 6 stk.
400 g. nudler
1 bakke champignon (250 g.)
1 bundt forårsløg (3-4 stk.) – finthakket
1 bakke friske bønnespirer (ca. 200 g)
2 spsk. groft hakket peanuts el. lign.
2 spsk. sojasauce
Lidt olie til stegning

smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered Spring Rolls og nudler efter anvisning på emballagerne.
Skyl champignon og hak dem groft.
Rist dem herefter i lidt olie på en pande sammen med
bønnespirerne, og tilsæt de friskkogte nudler.
Smag svampenudlerne til med sojasauce, salt og peber.
Anret og drys til sidst med peanuts samt forårsløg.
Servér straks Spring Rolls sammen svampenudlerne.
Velbekomme’

Tip:

Halvdelen af nudler kan f.eks. erstattes med gulerødder eller selleri i strimler