Spring Rolls med kylling serveret med løgkompot og stjerne anis

Til 3 personer – Total tilberedningstid ca. 40-45 min.

Spring Rolls med kylling serveret med løgkompot og stjerne anis

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med kylling, 6 stk.
4 finthakket løg
4 skrællede æbler
1 dl. eddike
1 dl. sukker
1 dl. vand
1 rød chili
1 tsk. knust stjerne anis
smag til med salt og peber

Produkter i opskriften:

Sådan gør du:

Tilbered Spring rolls efter anvisningen på posen.
Skær æblerne i mindre stykker.
Kog løg, æbler, eddike, sukker og vand i en gryde i ca. 30 min.
Blend evt. chutneyen med en stavblender hvis en mere
homogen konsistens ønskes.
Tilsæt chili efter behag.
Smag til med stjerne anis, salt og peber, og serveres straks
til de varme Spring Rolls.

Tip:

Kan evt. serveres med lidt wasabi og sojasauce.