Spring Rolls med kylling serveret med kokos og stegte ris

Spring Rolls med kylling til 3 personer – Total tilberedningstid: ca. 20-25 min.

 

Spring Rolls med kylling serveret med kokos og stegte ris

Ingredienser:

1 pose med Spring Rolls med kylling, 6 stk.
1 dl. kokosmel
2 spsk. honning
¼ ananas i tern
1 snittet rødløg
3 dl. brune ris
lidt krydderurter
(f.eks. koriander, persille og purløg)
lidt olie til stegning
lidt mangochutney

Sådan gør du:

Tilbered Spring Rolls og risene efter anvisning på emballagerne.
Ca. 5 minutter før rullerne er færdige, pensles de med honningen
og drysses med rigelig kokosmel.
De bages færdige.
Kokossen skal være lysebrun.

Svits rødløg og ananas på en pande med olie og tilsæt de brune
ris og lidt krydderurter.
Server de stegte ris sammen med forårsrullerne.

Tip:

Servér eventuelt lidt mangochutney som dip.