Miniruller med oksekød serveret med tomat-lakridsdip og brændte nødder

Miniruller med oksekød til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Miniruller med oksekød serveret med tomat-lakridsdip og brændte nødder

Ingredienser:

1 æske Miniruller med oksekød, 20 stk.

Tomat-lakridsdip
100 g. tomatkoncentrat
25 g. vand
25 g. flormelis
½ tsk. lakridspulver

Brændte nødder
50 g. sukker
25 g. vand
100 g. blandende nødder
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du:

Tilbered Minirullerne efter anvisning på æsken.
Bland alle ingredienserne til tomat-lakridsdip ’en.
Hæld derefter vand, sukker og nødderne på en
varm pande til vandet er fordampet, og sukkeret
begynder at karamellisere.
Rør herefter bagepulveret i, og afkøl nødderne
på et skærebræt. Hak nødderne med en brødkniv.
Servér minirullerne med tomat-lakrids dip’en, og
drys de brændte nødder udover.
Værsgo’