Miniruller med oksekød serveret med hele radiser og skyr-dip

Miniruller med oksekød til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Miniruller med oksekød serveret med hele radiser og skyr-dip

Ingredienser:

1 æske Miniruller med oksekød, 20 stk.
10 stk. hele radiser med top

Skyr-dip:
250 g. skyr
½ bundt purløg
½ bakke karse
saften af 1 lime
1 spsk. agavesirup (eller honning)
smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered Minirullerne efter anvisning på æsken.
Skyl radiserne og bibehold de pæneste blade på.
Klip karse, skær purløg fint og bland urterne i skyren.
Smag dip’en til med agavesirup, limesaft, salt og peber.
Anret minirullerne dekorativt med de friske radiser
og skyr-dip’en.

Værsgo’