Miniruller med oksekød og Tex-Mex fyld serveret med grov avokado dip

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

 

 

Miniruller med oksekød og Tex-Mex fyld serveret med grov avokado dip

Ingredienser:

1 æske Miniruller med oksekød og Tex-Mex fyld, 20 stk.

Avokado dip:
3 modne avokado
1 rødløg – finthakket
2 tomater – grofthakket
1 spsk. citron
1 fed finthakket hvidløg
1 lille bundt frisk mynte
smag til med salt og peber

Produkter i opskriften:

Sådan gør du:

Tilbered Minirullerne efter anvisning på æsken.
Imens hakkes avokadokødet til en grov mos.
Bland derefter avokadoen med rødløg, tomat,
grovhakket mynte og finthakket hvidløg.
Smag dippen til med citronsaft, salt og lidt knust sort peber.
Hæld avokadodippen i en skål og server den straks
sammen med de lune Miniruller.
Velbekomme’