Miniruller med oksekød og Tex-Mex fyld serveret med grov avocado dip

Miniruller med oksekød til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Miniruller med oksekød og Tex-Mex fyld serveret med grov avocado dip

Ingredienser:

1 æske Miniruller med oksekød og Tex-Mex fyld, 20 stk.

Avokado dip:
3 modne avocado
1 rødløg – finthakket
2 tomater – grofthakket
1 spsk. citron
1 fed finthakket hvidløg
1 lille bundt frisk mynte
smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered Minirullerne efter anvisning på æsken.
Imens hakkes avocadokødet til en grov mos.
Bland derefter avocadoen med rødløg, tomat,
grovhakket mynte og finthakket hvidløg.
Smag dippen til med citronsaft, salt og lidt knust sort peber.
Hæld avocadodippen i en skål og server den straks
sammen med de lune Miniruller.
Velbekomme’