Miniruller med oksekød og Tex Mex fyld serveret med gratineret cheddarost og dip

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Miniruller med oksekød og Tex Mex fyld serveret med gratineret cheddarost og dip

Ingredienser:

1 æske Miniruller med oksekød og Tex-Mex fyld, 20 stk.
ca. 50 gram cheddarost

”Pico de Gallo” dip:
4 spsk. creme fraiche
½ finthakket rødløg
2-3 tomater – finthakket
2 syltet jalapeno peber – finthakket
lidt friskhakkede korianderblade
2 tsk. limesaft
smag til med salt og peber

Produkter i opskriften:

Sådan gør du:

Tilbered Minirullerne efter anvisning på æsken.
Til dip’en blandes creme fraiche med tomater,
jalapenos, og rødløg.
Smag til med limesaft, koriander, salt og peber.
Ca. 2-3 minutter før minirullerne er færdige,
drysses de med lidt cheddarost.
Serveres straks med den frisklavet ”Pico de Gallo” dip.
Værsgo’