Miniruller med grøntsager serveret med lufttørret skinke og salvie

Miniruller med grøntsager til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Miniruller med grøntsager serveret med lufttørret skinke og salvie

Ingredienser:

1 æske Miniruller med grøntsager, 20 stk.
10 skiver lufttørret skinke (ca. 100 g.)
20 store salvieblade
20 tandstikker

Sådan gør du:

Skær hver skive skinke i 2 stykker.
Bind hver minirulle med 1 stykke skinke, og sørg for
at have et salvieblad mellem minirullen og skinken.
Stik en tandstik igennem for at holde skinken på plads.
Tilbered Minirullerne som anvist på æsken, og servér
derefter de lune ruller på et fad eller i passende skåle.
Velbekomme’

Tip:

Lig eventuelt tandstikkerne i lidt vand inden brug, så de ikke risikere at blive for mørke under tilberedningen.