Miniruller med grøntsager serveret med frisk Ingefær gazpacho suppe

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

 

Miniruller med grøntsager serveret med frisk Ingefær gazpacho suppe

Ingredienser:

1 æske Miniruller med grøntsager, 20 stk.

Gazpachosuppe:
500 g. tomater skåret i både
100 g. agurk – grofthakket
1 zittauerløg pillet - grofthakket
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
20 g. friskrevet ingefær
evt. 1 spsk. tomatkoncentrat
saften af 1 citron
smag til med salt og peber

Produkter i opskriften:

Sådan gør du:

Tilbered Minirullerne efter anvisning på æsken.
Blend alle ingredienserne til gazpacho-suppen
(tomater, agurk, zittauerløg og hvidløg), og
sigt efterfølgende suppen.
Smag til med ingefær, olivenolie, citronsaft, sukker,
salt og peber, og evt. lidt tomatkoncentrat hvis
man ønsker en lidt kraftigere tomatsmag.
Servér Gazpachoen i portions skåle eller glas med
en underkop – og helst så kølig som muligt.
Anret 2-3 miniruller til hver suppe og pynt evt. suppen
med lidt agurketern, krydderurter og/eller olivenolie.

Tip:

Frys eventuelt nogle isterninger af suppen forinden, og kom 1-2 i hver skål ved servering – derved holder de sig køligere i længere tid.