Grøntsagsbøf serveret i wrap med sauce tatare

Grøntsagsbøf til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

Grøntsagsbøf serveret i wrap med sauce tatare

Ingredienser:

1 pose Grøntsagsbøffer, 4 stk.
4 skiver cheddarost
4 tortilla pandekager
1 rødløg – i tynde skiver
100 g. blandet salat
lidt madolie til stegning

Sauce tartare:
½ dl. cremefraiche
½ dl. mayonnaise
1 spsk. hakkede cornichoner (syltet agurk)
½ spsk. hakket kapers
½ spsk. sennep – gerne grov
½ citron og lidt hakket krydderurter. f.eks. purløg, persille, estragon, kørvel
smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Grøntsagsbøfferne tilberedes efter anvisning på emballagen
men 5 min. før ligges osteskiverne på bøfferne, til de er smeltet.

Sauce tatare:
Bland creme fraiche med mayo, de hakkede cornichoner,
kapers og sennep.
Smag til med citronsaft, og bland med de hakkede krydderurter.

Anretning: Varm/grill pandekagerne og fyld dem med bøfferne
bygget op med salat, rødløg og sauce tatare.