Grøntsagsbøf med grønkål salat, æbler og hasselnødvinaigrette

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

Grøntsagsbøf med grønkål salat, æbler og hasselnødvinaigrette

Ingredienser:

1 pose Grøntsagsbøffer, 4 stk.
200 g. frisk grønkål
1 rødløg - finthakket
1 spsk. vineddike
1 spsk. agavesirup
4 spsk. nøddeolie
50 g. hasselnødder – grofthakket
100 g. æbler i skriver eller tern

Produkter i opskriften:

Sådan gør du:

Tilbered Grøntsagsbøfferne efter anvisning på posen.
Skyl og pluk grønkålen i mindre stykker.
Lav en dressing af eddike, agavesirup og nøddeolie.
Bland dressingen med kålen, hasselnødder og æblerne.
Anret derefter grønkålssalaten på hver grøntsags bøf
ved servering.
Pynt eventuelt med et drys nødder og æbler.