Vegieburger med Nacho bøf, humuscreme og svampesalat

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25.

 

 

 

Vegieburger med Nacho bøf, humuscreme og svampesalat

Ingredienser:

10 stk. Nacho bøffer
10 stk. burgerboller

Humuscreme:
300 g. humus
300 g. creme fraiche
3 fed hvidløg – finthakket
1 citron
lidt salt og peber

Svampesalat:
400 g. svampe i skiver
400 g. blandet salat
1 rødløg i skiver
3 tsk. balsamicoeddike

Sådan gør du:

Nacho bøfferne tilberedes efter anvisning på posen.
Bland humus med creme fraiche, og smag til med hvidløg og citronsaft.
Rist bollerne, og svits svampene meget kort tid på en varm pande og krydr med salt og peber.
De færdige svampe blandes straks i salaten, med lidt olie og balsamicoeddike.
Smør bollerne med humuscremen, og byg burgeren op med først Nachobøf,
herefter svampesalat og rødløgsskiver, og afslut med overbollen.

Tip:

Stik evt. en grillpind igennem burgeren, så den holder bedre på formen.