Van Choy med oksekød med tomat-lakridsdip og brændte nødder

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

 

 

 

Van Choy med oksekød med tomat-lakridsdip og brændte nødder

Ingredienser:

30 stk. Van Choy med oksekød

Tomat-lakridsdip:
150 g. tomatkoncentrat
50 g. vand
50 g. flormelis
½ tsk. lakridspulver

Brændte nødder:
75 g. sukker
50 g. vand
100 g. blandende nødder
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du:

Minirullerne tilberedes efter anvisning på æsken.
Bland alle ingredienserne til tomat-lakridsdip ’en.
Kog vand, sukker og nødderne ind på en pande til vandet
er fordampet, og sukkeret begynder at karamelliserer.
Tilsæt bagepulveret og afkøl nødderne på et skærebræt.
Hak nødderne med en brødkniv.
Anret minirullerne med dip, og drys de brændte nødder ud over.