Van Choy med grøntsager med frisk ingefær-gazpachosuppe

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

 

 

 

Van Choy med grøntsager med frisk ingefær-gazpachosuppe

Ingredienser:

20-30 stk. Van Choy med grøntsager

Gazpachosuppe:
800 g. tomater skåret i både
200 g. agurk skåret groft
1 zittauerløg pillet - skåret groft
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
25 gram frisk reven ingefær
evt. 1 spsk. tomatkoncentrat
saften af 1 citron

Sådan gør du:

Minirullerne tilberedes efter anvisning på æsken.
Blend alle ingredienserne til gazpacho-suppen (tomater, agurk, zittauerløg og hvidløg)
og sigt efterfølgende suppen.
Smag til med ingefær, olivenolie, citronsaft, sukker, salt og peber, og evt. lidt tomatkoncentrat
hvis man ønsker en lidt kraftigere smag.
Anret Gazpachoen i portionsskåle eller glas med en underkop – og helst så køligt som muligt.
Anret 2-3 miniruller til hver suppe og pynt evt. suppen med lidt agurketern, krydderurter og/eller olivenolie.

Tip:

Frys eventuelt nogle isterninger af suppen forinden og kom 1-2 i hver skål ved servering – derved holder de sig køligere i længere tid.