Van Choy med grøntsager – a la Saltimbocca-snack m. lufttørret skinke og salvie

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

 

 

 

Van Choy med grøntsager – a la Saltimbocca-snack m. lufttørret skinke og salvie

Ingredienser:

30 stk. Van Choy med grøntsager
10 skiver lufttørret skinke (ca. 100 g.)
30 store salvieblade
30 tandstikker

Sådan gør du:

Skær hver skive skinke i 3 stykker.
Bind hver minirulle med 1 stykke skinke, og sørg for at have et salvieblad
mellem minirullen og skinken.
Stik en tandstik igennem for at holde skinken på plads.
Minirullerne tilberedes derefter som anvist på æsken, og serveres straks
lune på fad eller i passende skåle.

Tip:

Lig eventuelt tandstikkerne i lidt vand inden brug, så de ikke risikere at
blive for mørke under tilberedningen.