Spring Rolls Thai-style Kylling med avocadohummus, granatæble og mynte

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

Spring Rolls Thai-style Kylling med avocadohummus, granatæble og mynte

Ingredienser:

20 stk. Spring Rolls med Thai-style kylling
1 granatæble
4-5 skiver daggammelt hvedebrød
1 lille bundt mynteblade

Avocado humus:
2 ds. Kogte kikærter (400 g.)
3 avokadoer
1 dl. olivenolie
2 spsk. tahin
1 tsk. spidskommen
3 fed. hvidløg
3-4 spsk. citronsaft
salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Blend kikærter og avocado, og tilsæt tahin, olivenolie, hvidløg, spidskommen
og smag til med citronsaft, salt og peber.
Bræk brødet i mindre stykker, vendes i lidt olivenolie (2-3 tsk.) – fordeles ud på en
bradepande – drysses med lidt salt.
Bradepanden kommes i ovnen i 5-10 minutter sammen med Spring Rolls til de er gyldne.
Anret Spring Rolls med avocadohummus – dekorér avocadohumusen med granatæblekerner,
lidt olivenolie og de lune rustikke ”brødcroutons”

Tip:

Lav roligt en go portion avocadohummus – den kan fint holde sig 2-3 dage på køl. Flæk evt. de lune Spring Rolls på 2.dagen og fyld med avocadohummus – fint som en to-go hapser