Spring Rolls med Thai style kylling og spicy selleri-æblesalat

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

 

Spring Rolls med Thai style kylling og spicy selleri-æblesalat

Ingredienser:

10-15 stk. Spring Rolls Thai style kylling
1 knoldselleri
200 g. salat, f.eks. felt, hjerte eller rucola
3 æbler
1 bundt forårsløg
50 g. ristet cashewnødder

Dressing:
2 spsk. vineddike
1 spsk. lun honning
1 spsk. finthakket ingefær
1 tsk. rød frisksnittet chili
1 dl. Nøddeolie
salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Skræl knoldselleri, og skær den i tynde strimler.
Snit forårsløg fint. Skær æblerne i tern og bland herefter. Bland alle ingredienserne til dressingen.
Anretning: Halvér alle Spring Rolls på tværs og fordel dem på et fad i en cirkel.
Anret salaten i midten, og dekorér med cashewnødder og evt. lidt krydderurter.
Overhældes med dressingen lige inden servering.

Tip:

Kan også fint anrettes i små ”to go” skåle el.lign. som et lille mellemmåltid.