Spring Rolls med Thai-style kylling med spicy spidskålssalat og soja-peanut dipsauce

Spring Rolls med Thai-style kylling til 10 personer- Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

Spring Rolls med Thai-style kylling med spicy spidskålssalat og soja-peanut dipsauce

Ingredienser:

20 stk. Spring Rolls med Thai-style kylling
3 spidskål skåret i fine strimler
1 bundt forårsløg - og skåret i fine strimler
3 gulerødder i fine strimler

Soja-peanut dipsauce
150 gram peanuts
2 dl. sojasauce
1 dl. sesamsolie
2 spsk. limesaft
1 spsk. karry
1 lille bundt frisk koriander

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Massér spidskål i en stor skål med lidt salt, til den mørner og væsker let.
Tilsæt gulerod og forårsløg, som vendes med 2 spsk. sesamolie og limesaft, og 1 spsk. karry.
Dipsauce: hak nødderne groft, vendes i soyaen med resten af sesamolien. Anret det hele
dekorativt med groft hakket koriander på et stort fad, eller som portioner i mindre skåle.