Spring Rolls med oksekød serveret med rissalat og saltbagte hasselnødder

Spring Rolls med oksekød til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

Spring Rolls med oksekød serveret med rissalat og saltbagte hasselnødder

Ingredienser:

20 stk. Spring Rolls med oksekød
500 g. sorte fuldkornsris
1 kg. fintsnittet rødkål
2-3 modne avokadoer
1 bundt bredbladet persille/koriander
50 gram hasselnøder
1 tsk. salt
1 dl. olivenolie
6 spsk. limesaft

Sådan gør du:

De sorte ris koges efter anvisningen og skylles efterfølgende under koldt vand.
Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Kog hasselnødderne i 1/2 dl. vand med salt til vandet er fordampet, og kom dem
i ovnen ca. 5-7 min. sammen med Spring Rolls.
Bland rødkålen med risene og den grofthakkede avocado og persille.
Lav en marinade af olien og limesaft – hældes over salaten.
Salaten drysses med de bagte hasselnødder, og serveres straks til de lune Spring Rolls.