Spring Rolls med oksekød serveret med ”cous-cous-kop” og grønsagsspyds (to-go)

Spring Rolls med oksekød til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

 

Spring Rolls med oksekød serveret med ”cous-cous-kop” og grønsagsspyds (to-go)

Ingredienser:

10 stk. Spring Rolls med oksekød
400 g. fuldkorns couscous
400 g. kogende vand
3 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg.
1 dl. hakket bredbladet persille
evt. 10 engangsgafler
evt. 10 papbægre
evt. 10 portions-papbakke

Grøntsags spyd:
10 træspyd
400 g. Blandet grønsager, f.eks. tomat, agurk, radiser, slikærter, peberfrugt

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Couscous: Hæld kogende vand over couscoussen og lad det stå ca. 5 min. overdækket.
Smag til med olivenolie, hvidløg og persille, salt og peber.
Couscoussen fordeles i 10 kaffekopper eller papbægre.
Spyd: Skær grønsagerne i ca. ens størrelse, og fordel dem på spydende.
Anret det hele på en lille tallerken eller papbakke lige til, at tage med på farten.

Tip:

Ombind lidt papir/serviet til hver Spring Rolls så de bliver” fingrenemme” at spise.