Spring Rolls med kylling serveret med kartoffel-tang salat med rejer og dild

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 40-45 min.

 

Spring Rolls med kylling serveret med kartoffel-tang salat med rejer og dild

Ingredienser:

20 stk. Spring Rolls med kylling
1 kg. kolde kogte kartoffel (de må gerne være kogte dagen forinden)
100 g. tang (evt. Wakeme, Kombu eller Noritang)
100 g. pillet rejer – gerne store Grønlandske
1 lille bundt dild – groft hakket
1 spsk. ristet sesamfrø

Dressing:
1 dl. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 spsk. ”Teriyaki-sauce”
2 fed hvidløg - finthakket

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Skær kartoflerne i mindre skiver/tern.
Tang (udblødes evt.) skæres i tynde strimler.
Bland kartofler, tang, rejer, og dild i en står skål.
Bland ingredienserne til dressingen og vend i kartoffelsalaten.
Anret det hele dekorativt på fad, pynt af med ristet sesam og lidt dild.
Servér straks de varme Spring Rolls til.

Tip:

Kartoffelsalaten kan også fint anrettes i små portionsskåle, evt. dagen/aftenen forinden stilles på køl, og blot pyntes af ved servering dagen efter.