Spring Rolls med kylling serveret med grønkål salat og pærer

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

 

 

 

Spring Rolls med kylling serveret med grønkål salat og pærer

Ingredienser:

20 stk. Spring Rolls med kylling
300 g. frisk grønkål
100 g. rosenkål
3 pærer
1 spsk. ristet sesamfrø

Dressing:
½ dl. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Dressing: Bland olie, eddike og sukker.
Pluk grønkål i mindre stykker. Del rosenkål i blade. Skær pærer i skiver.
Bland det hele med sesamfrø og dressing.
Serveres straks til de varme Spring Rolls.

Tip:

Kan også fint anrettes i små ”to go” skåle el.lign. som et lille mellemmåltid. Evt. halvér Spring Rolls.