Spring Rolls med kylling serveret med blomkålsgratin med karry og jordnødder

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 30-40 min.

 

 

Spring Rolls med kylling serveret med blomkålsgratin med karry og jordnødder

Ingredienser:

10 stk. Spring Rolls med kylling
2 kogt blomkål
5 æg
½ liter mælk
1 spsk. karry
2 fed hvidløg - finthakket
2 spsk. ristet jordnødder – hakket groft.

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen – ombind halvdelen med 1 skive
bacon på hver ca. 10 min. før de er færdige.
Skær de kogte blomkål i minde stykker og fordel dem i 10 ovnfaste portionsskåle.
Piske mælk, æg og karry sammen og krydr. Fordel æggemassen over blomkålen i portionsskål.
Bag gratinerne samtidig med Spring Rolls og serveres straks når det er færdigt.
Drys lidt krydderurter over rullerne uden bacon.

Tip:

Gratinerne kan også fint laves med andre kogte grøntsager og serveres kolde med lidt salat på toppen.