Spring Rolls med grøntsager og ”Teriyaki-laks” og sur-sødsauce

Spring Rolls med grøntsager til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

Spring Rolls med grøntsager og ”Teriyaki-laks” og sur-sødsauce

Ingredienser:

20 stk. Spring Rolls med grøntsager
1 kg. laksefilet
5 spsk. Teriyaki
lidt blandet Krydderurter

Sur-sød sauce:
1 dl. vand
1 dl. eddike
1 dl. sukker
1 spsk. frisk ingefær
1 tsk. rød chili,
lidt kartoffelmel til jævning

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Smør laksestykket ind i Teriyakisaucen. Og bages i ovnen samtidig med Spring Rolls ca. 15- 20 min.
Sur-sød sauce: Imens koges vand, eddike og sukker op i en gryde med ingefær og chili.
Jævnes med lidt kartoffelmel og tages straks af varmen. Serveres lun til retten.
Anret lidt friske krydderurter dekorativt på den varme stykke laks.

Tip:

Serveres evt. med ris eller nudler