Spring Roll Maxi med glaskålssalat og sesamdip

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

 

 

Spring Roll Maxi med glaskålssalat og sesamdip

Ingredienser:

10 stk. Spring Rolls Maxi
2 stk. glaskål i fine strimler
1 spsk. limesaft
2 spsk. olivenolie
2 spsk. ristet sesamfrø

Sesamdip:
3 spsk. tahin
1 tsk. ristet sesamfrø
2 fed hvidløg – finthakket
lidt limesaft
Smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Skræl begge glaskål og skær dem i fine strimler – evt. på et rivejern.
Marinér dem med olivenolie, limesaft og krydr med salt og peber.
Tilsæt sesamfrø til sidst.
Sesamdip: Bland alle ingredienser, krydr og smag til.
Serveres straks med Spring Rolls.

Tip:

Kan både anrettes som enkelt portioner eller på et stort fad.