Spring Roll Maxi serveret med ”sweet and sour” gulerødder med ingefærcreme

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25.

Spring Roll Maxi serveret med ”sweet and sour” gulerødder med ingefærcreme

Ingredienser:

10 stk. Spring Rolls Maxi
10 stk. gulerødder i strimler
½ dl. eddike
½ dl. honning

Ingefærcreme:
2,5 dl. creme fraiche
1 spsk. friskreven ingefær
½ tsk. finthakket chili
1 bundt friske koriander
salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls Maxi tilberedes efter anvisning på posen.
Gulerødderne skæres i tynde strimler/ bånd evt. på et mandolinjern.
Bland eddike og honning sammen, og vend det med gulerodsstrimlerne.
Krydr med salt og peber.
Bland creme fraiche med ingefær og chili, og smag til med lidt salt og peber.
Anret sur-sød gulerødderne med dip af ingefærcreme og et drys af friske koriander.
Server straks til de varme ruller, evt. med lidt sojasovs.