Soufflé med spinat/ost serveret med kyllingelår og hvidløgsdip

Til 10 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

 

 

Soufflé med spinat/ost serveret med kyllingelår og hvidløgsdip

Ingredienser:

10 stk. soufflé med spinat og ost
5-10 kyllingelår

Hvidløgsdip:
2 spsk. madolie
2 spsk. rosmarin
4 dl. creme fraiche
4 hakket hvidløg
1 spsk. citronsaft
1 tsk. flormelis
1 lille bundt persille - finthakket

Sådan gør du:

Fordel kyllingestykkerne i en bradepande, pensle med olie og gnid dem med rosmarin, salt og peber.
Souffléerne tilberedes efter anvisning på posen, og tilberedes samtidig med kyllingelårene i ovnen.
Hvidløgsdip: Bland creme fraiche, hvidløg, flormelis og persille – smag til med lidt salt og peber.
Serveres straks, anrettet dekorativt på fade eller i skåle.

Tip!
Serveres eventuelt med grillede citronskiver.