Soufflé med spinat og ost anrettet som tapas med syltet oliven og på charcuteribræt

Til 10 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

 

 

Soufflé med spinat og ost anrettet som tapas med syltet oliven og på charcuteribræt

Ingredienser:

10 stk. soufflé med spinat og ost
Forskellige pølser: f.eks. italiensk lufttørret salami, pastrami, eller parmaskine.
Små øl pølser
Lidt paté
Fransk rillette og evt. lidt andet ost.
Syltet oliven og hvidløg
Soltørret tomater
Cornichons agurker
evt. knækbrød

Sådan gør du:

Souffléerne tilberedes efter anvisning på posen.
Imens anrettes pølser, paté og ost på et bræt.
Anret de syltede grønsager og oliven i små skåle.
Skær de varme souffléer i mindre stykker, og anret
sammen med det øvrige tilbehør.

Tip!
Serveres eventuelt med lidt humus eller anden dip.