Soufflé med broccoli og gulerødder bagt med parmaskinke og brødsalat

Til 10 personer – Total tilberedningstid: 30-35 min.

 

Soufflé med broccoli og gulerødder bagt med parmaskinke og brødsalat

Ingredienser:

10 stk. soufflé med broccoli og gulerødder
10 skiver parmaskinke
5 skiver hvedebrød brudt i mindre stykker
2 spsk. olivenolie
5 tomater skåret i grove stykker
1 rødløg snittet i tynde skiver
2 fed finthakket hvidløg
2 hjertesalat

Dressing:
3 spsk. vineddike
6 spsk. rapsolie
½ spsk. dijonsennep

Sådan gør du:

Start med at vikle parmaskinke om soufflerene. B
rug lidt kødsnor eller en tandstik til at holde skinken fast på souffléen.
Bag souffléerne i ovnen efter anvisning på posen.
Bland imens tomater, rødløg og salat i en skål.

Dressing:
Bland alle ingredienser til dressingen og vend den i salaten.
Rist brødstykkerne på en pande med lidt olivenolie, og tilsæt brødet i
salaten lige inden servering. Krydr med salt og peber. Velbekomme’