Shoo van Maxi med sprøde spirer, svampe og peanuts-salsa

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 30-35 min.

 

Shoo van Maxi med sprøde spirer, svampe og peanuts-salsa

Ingredienser:

10 stk. forårsrulle China
ca. 250 g. bønnespirer
ca. 250 g. champignon
1 bundt forårsløg – fintsnittet
1 lime
1 spsk. madolie

Peanut-salsa:
2 spsk. balsamico
4 spsk. sojasauce
50 g. grofthakket peanuts
1 dl. olie
1 mild chili - finthakket

Sådan gør du:

Forårsrullerne tilberedes efter anvisning på posen.
Imens renses og snittes champignon i tynde skiver – evt. i en foodprocessor
og marineres i lidt limesaft og olie.
Giv bønnespirerne et hurtigt opkog i vand – ca. 5 sek. og afkøl dem herefter.
Vend de rå marineret champignon med bønnespirerne og de fintsnittede forårsløg.
Peanuts-salsa: Bland balsamico og soja med olien. Tilsæt chili og de hakkede peanuts.
Flæk forårsrullerne på langs, og fyld dem med ”spiresalaten” som overhældes
med peanuts salsaen.