Shoo van Maxi med marinerede porrer i timian-senneps dressing

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 30-35 min.

 

Shoo van Maxi med marinerede porrer i timian-senneps dressing

Ingredienser:

10 stk. Shoo van Maxi
5 porrer
1 lille bundt timian

Timian-senneps dressing:
1 spsk. dijon sennep – gerne grov
1 spsk. lys vineddike
1 spsk. brun farin
1 spsk. sojasauce
1 dl. madolie

Sådan gør du:

Forårsrullerne tilberedes efter anvisning på posen.
Flæk porerne, og kog dem i ca. 2-3 min. til de er ’al dente’.
Form hver halve porre om en gaffel, til en lille ”rede”, og fordel dem i et
fad med rullerne.
Dressing: Bland vineddike med sennep, soja og brun farin. Tilsæt derefter olien
under omrøring.
Ved servering maskeres de lune porrer med dressingen og krydres dekorativt
med timian og evt. lidt knust sort peber.