Samosa Chicken Tikka med humus og krydderurtesalsa

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

 

 

 

 

Samosa Chicken Tikka med humus og krydderurtesalsa

Ingredienser:

30 stk. Samosa Chicken Tikka

Humus:

400 g. kogte kikærter
1 citron
½ dl. olivenolie
1 tsk. spidskommen
4 fed hakket hvidløg
Salsa:
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1 spsk. sesamolie
1 dl. rapsolie
saften af en citron
2 spsk. ristede sesamfrø

Sådan gør du:

Tilbered samosas efter anvisning på emballagen.
Forbered imens humus og salsaen.
Humus: Blend kikærterne og smag til med olivenolie, hvidløg,
spidskommen, citronsaft, salt og peber.
Salsa: blend alle ingredienserne, og smag til med salt og peber.
Anret en lille skefuld humus i bunden af portionsskålen og top med
en lille smule krydderurtesalsa.
Placér en samosa dekorativt på toppen og drys evt. med lidt tørret
chili og spidskommen.