Persillebagt lyssej med soufflé af spinat og ost i mild peberrodssauce

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 30-35 min.

 

 

Persillebagt lyssej med soufflé af spinat og ost i mild peberrodssauce

Ingredienser:

ca. 1,5 kg. Lyssej -Hel filet eller 10 x 150 g. lyssej
50 g. persille
lidt olie
10 soufflé med spinat og ost

Peberrodssovs:
½ liter mælk
¼ liter kaffefløde
ca. 50 g. revet peberrod
2 spsk. sukker
2 spsk. eddike
maizena el.lign.
evt. lidt citronbåde
smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Fiskestykket/stykkerne lægges i en bradepande på bagepapir.
Bradepanden smøres med lidt olie, og drysses med lidt hakket persille.
Souffléerne tilberedes efter anvisning på posen.
Fisken bages med i ca. 20 min. (portionsstykker 10 min.)
Imens tilberedes sovsen. Tilsæt mælk og fløde i en gryde, som koges
op og jævnes med maizena el.lign. Smag til med peberrod, eddike, sukker, salt og peber.
Anret laks og souffleerne dekorativt, og serveres straks, mens de er varme.

Tip:

Gem evt. lidt frisk persille og peberrod til at pynte retten med.