Økologiske forårsruller med bønnekompot og rucola-olie

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

 

Økologiske forårsruller med bønnekompot og rucola-olie

Ingredienser:

10 stk. økologiske ruller
1 kg. grønne bønner
100 gram reven parmesanost eller lign.
1 bundt rucola
1 dl. madolie
1 dl. olivenolie
2 fed hvidløg - finthakket
1 tsk. timian

Sådan gør du:

De økologiske ruller tilberedes efter anvisning på posen.
Imens koges bønnerne i ca. 2-3 minutter til de er ” al dente” – Blendes straks i en
foodprocessor imens de er varme.
Mens bønnerne blendes, tilsættes parmesanosten, hvidløg, timian og smages til
med salt og peber. Serveres straks til de varme ruller.
Rucola-olie: Blend rucolasalaten i madolie, og smag til med lidt salt – overhældes
retten eller serveres som tilbehør.

Tip:

Bønnekompotten kan laves i større portioner, og kan som alternativ også serveres kold, hvilket gør den dejlig frisk, evt. med lidt friskreven parmesanflager og timian.