Økologisk forårsrulle med kikærtesalat

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Økologisk forårsrulle med kikærtesalat

Ingredienser:

10 stk. økoruller
400 g. kogte kikærter (evt. fra dåse)
100 g. soltørret tomater
1 bundt forårsløg
100 g. blandet salat
Lidt krydderurter til pynt – evt. frisk oregano/persille
2 spsk. nøddeolie
½ spsk. citronsaft

Sådan gør du:

De økologiske ruller tilberedes efter anvisning på posen.
Imens snittes de soltørret tomater og forårsløgene, og vendes i en stor skål
med kikærterne – mos gerne lidt af ærterne let, så strukturen varierer i salaten.
Salaten blandet med nøddeolie og citronsaft lige før anretning, og serveres
sammen med de varme ruller.

Tip:

Hvis du ikke har forkogte kikærter skal de først udvandes i et 1 døgn, og efterfølgende koges i ca. 45 min. med lidt salt i rigeligt vand.