Nacho bøf med ”selleri couscous”

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

 

Nacho bøf med ”selleri couscous”

Ingredienser:

5 stk. Nacho bøffer
500 g. udblødt couscous
500 g. knoldselleri
1 agurk – skåret i tern
2 rødløg - i tynde skiver
1 dl. rosiner
1 dl. hakkede ristede mandler
½ dl. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 bundt friske krydderurter: f.eks. persille, koriander, mynte
lidt salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered Nacho bøfferne i ovnen efter anvisningen.
Hak sellerien groft f.eks. i en foodprocessor.
Bland sellerien med couscous, agurk, rødløg, rosiner og de ristede mandler.
Lige inden servering blandes sellericouscous’en med krydderurter, citronsaft og olivenolie.
Smag til med salt og peber.
Anrettes på fade med de halve Nacho bøffer.

Tip:

I stedet for selleri, kan andre rodfrugter også fint bruges – f.eks. pastinakker og gulerødder.