Hvidkålsrouletter på bagt rodfrugtbund med persillesauce

Hvidkålsrouletter til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 35-40 min.

 

Hvidkålsrouletter på bagt rodfrugtbund med persillesauce

Ingredienser:

20 stk. hvidkålsrouletter
1,5 kg rodfrugter skåret i tern/skiver - f.eks. kartofler,
gulerod, pastinak, selleri, porrer, løg

Persillesauce:
evt. 100 gram smør
1 liter sødmælk
1 stort bundt persille
1 spsk. stærk sennep
1 spsk. citronsaft
lidt maizena til jævning

Sådan gør du:

Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på posen, men lægges ligeledes på en
bund af rodfrugterne i bradepander.
Kom også gerne små klatter smør imellem rodfrugterne.
Imens laves en persillesauce: Kog sødmælken op, jævnes med maizena, udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med sennep, citron, salt og peber og tilsæt masser af friskhakket persille til sidst.