Hvidkålsrouletter med mild karrysauce og æblesalat

Hvidkålsrouletter med mild karrysauce og æblesalat til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 40-45 min.

 

 

Hvidkålsrouletter med mild karrysauce og æblesalat

Ingredienser:

20 stk. hvidkålsrouletter
2 spsk. indisk karry
5 dl. kaffefløde
2 hakket løg
salt og peber

Æblesalat:
4 store æbler skåret i grove tern
4 spsk. æbleeddike
2 spsk. honning
500 g. forkogt hvedespelt, hvedekerner eller perlebyg
50 g. mandler – groft hakkede
2 rødløg, skåret i tynde strimler
100 g. rosiner
½ dl. koldpresset rapsolie
1 bundt frisk mynte

Sådan gør du:

Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på posen, og samtidig tilsættes
de hakkede løg og kaffefløden til rouletterne.
Tilbered ligeledes hvedespelt efter anvisning på posen, og afkøl dem bagefter.
Bland æblerne med honning og eddike, og vend det med hvedespelt, mandlerne,
rødløg, rosiner, frisk mynte og olien til sidst.
Hæld lagen fra hvidkålsrouletterne op i en gryde og blend med en stavblender, til
saucen bliver cremet. Smag saucen til og jævn den evt. lidt.
Serveres straks til den friske æblesalat.